ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Βετεράνων

ΠΟΙΝΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Το  έτος 1985 η ίδρυση του 1ουποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ανεξαρτήτων ομάδων Θεσσαλονίκης, ήταν μια απόφαση μερικών ιστορικών ομάδων όπως της Φουρτούνας ,του  Γαλιλαίου ,των Παλαίμαχων και του νεόκοπου Πορφυριακού.

Ο σκοπός της διοργάνωσης είχε και έχει μέχρι σήμερα μια σειρά στόχων ,

όπως είναι η καλλιέργεια της φιλίας ,της εργατικότητας και επιμονής ,της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης ,αξίες που μονό μέσω της  ομαδικής συνύπαρξης μπορούν να επιτευχθούν.

Την διοργάνωση αμέσως πλαισίωσαν και άλλες ομάδες από διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης ,συμφωνώντας και αυτές, με το αρχικό σκεπτικό και έτσι όλοι μαζί γράψαμε το πρώτο καταστατικό με τους Όρους, τους κανόνες, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των ομάδων.

Από το 1985 μέχρι σήμερα πολλά πράγματα άλλαξαν, το πρωτάθλημα όμως είναι σταθερό χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια ,κάτι που οφείλεται στην ικανότητα όλων των Διοικητικών Συμβουλίων και στις ηγετικές δεξιότητες των εκάστοτε υπευθύνων των ομάδων.

Πρέπει να τονισθεί η αδιάλειπτη κοινωνική δράση του τουρνουά με διάφορες μορφές έκφρασης.

Κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης μέσω τουρνουά και με το καμάρι του πρωταθλήματος μας την Μικτή ομάδα.

 

Η μικτή δημιουργήθηκε με τον σκοπό της σφίξης σχέσεων μεταξύ των παιχτών άλλα και με το σύνολο των ομάδων τόσο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης άλλα και γενικότερα σε όλη την χώρα μας.

Σήμερα το δυναμικό του πρωταθλήματος ,αποτελείται από 13 ομάδες είναι αυτοχρηματοδοτημένο από τα περίπου 350 μέλη του .

Λαβετε τα τελευταια νεα

Εγγραφείτε τώρα, κάντε κλίκ εδώ